Det fanns nästan inga tavlor och de som fanns hade ingen särskild betydelse. 
Det fanns ingen färg nästan. Skrivbordet var jättelitet och man fick nästan cellskräck av att sitta vid det bland alla räkningar och pennor och sladdar. 
Man kunde inte riktigt se så mycket personligt i inredningen. 
Och han hade en kyl och frys i vardagsrummet fast han hade en i köket. Han använde denna som garderob! :-) 
Budgeten var begränsad så vi satsade på sovrummet och vardagsrummet att byta ut det viktigaste.
Han tyckte mycket om sitt soffbord och sin soffgrupp så de fick vara kvar. 
Det finns mera saker som vi kommer att jobba t.ex köpa en ny snygg matta och kanske måla en vägg i någon accentfärg eller något coolt mönster. Även sovrummet skulle behöva målas i någon snygg färg. Men så här blev det första stylingen. 
 
Före: 
 

 
Mannen som bodde här var en glad man som älskade att resa och uppleva nya platser. Han älskade berg natur och djur. Hans bästa resa var när han var i Peru. Hemma vill kan kunna koppla av och bara samla nya krafter inför nästa arbetsdag. 
 
Så här blev det. ( Tavlan på bergskedjan har jag gjort själv så att den skulle passa just honom i  just hans hem.) 
Skrivbordet är nu mycket rymligt och han kan sitta där och bre ut alal räkningar och sortera samtidigt som han kan rulla sin skrivbordsstol fram till fönstret och bara sitta och filosofera.
Under skrivbordet står två stora förvaringslådor för allt krafs som förut bara låg överallt. 
Och han har fått en riktig garderob i det träslag som han tycker så mycket om. Den ena dörren på garderoben är en stor spegeldörr vilket gör att det lilla sovrummet ser större ut och han kan samtidigt titta hur det ser ut med kläderna han har valt utan att behöva sätta upp en spegel på väggen som tar plats. Dörren är målad i griffeltavlefärg så att man kan skriva vad man vill på den. 
 
Efter:
 
 
 
 

 


 
 

 
 

Kommentera

Publiceras ej